S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Novinky

arr3Získajte 7% zľavuNaša spoločnosť sa stala partnerom Egocard a majitelia kariet Egocard si u nás môžu uplatniť zľavu...

Tovar v akcii

naša cena 17,70 EUR
na sklade u dodávateľa

Najpredávanejši

naša cena 6,80 EUR
skladom
naša cena 5,40 EUR
na sklade u dodávateľa
naša cena 10,35 EUR
skladom

Kontakty

NAJPRED s.r.o.
Horné Motešice 278
913 26 Motešice
tel: 0944 601 870
napíšte nám

Doba dodania:

na sklade - odosielame ihneď

na sklade u dodávateľa - dodanie do cca 10 pracovných dní

na dotaz - tovar na objednávku, dodacia doba cca 21 prac. dní

vypredané - momentálne nie je skladom u výrobcu


Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov e-shopu
www.krajinahraciek.sk


Ochrana osobných údajov
Pri práci s osobnými údajmi sa zaväzujeme riadiť zákonom č 122/2013 Z. z.
O ochrane osobných údajov.


1. Spoločnosť NAJPRED s.r.o. so sídlom Horné Motešice 278, 913 26 Motešice,
IČO 46 852 450, zapísaná v OR Okresného súdu Trenčín, oddiel Sro, vložka
26989/R (ďalej len „predávajúci“ alebo „správca“) spracováva v zmysle
nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane
fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe
týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane
osobných údajov) (ďalej len „Nariadenie“), nasledujúce osobné údaje:
· meno, priezvisko
· e-mailovú adresu
· telefónne číslo
· adresu/sídlo
ak je kupujúcim právnická osoba aj:
· IČO, DIČ, IČDPH

2. Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre vybavenie objednávok a
ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi vami a predávajúcim dôjde k uzavretiu
kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1
písm. b) Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.
Predávajúci spracováva tieto údaje rovnako za účelom evidencie zmluvy a
prípadného budúceho uplatnenia a obrany práv a povinností zmluvných strán.
Uchovanie a spracovanie osobných údajov je za vyššie uvedeným účelom po
dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak
nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu
dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f)
Nariadenie - spracovanie je nevyhnutné pre splnenie právnej povinnosti a pre
účely oprávnených záujmov správcu.

3. Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo môžu byť kupujúcemu zasielané
novinky a iné obchodné správy, tento postup umožňuje § 7 ods. 3 zákona
č.480/2004 Zb., o službách informačnej spoločnosti, ak ho kupujúci
neodmietne. Tieto oznámenia možno kedykoľvek akýmkoľvek spôsobom -
napríklad zaslaním e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení -
odhlásiť.

4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané spol. NAJPRED s.r.o., teda
správcom osobných údajov. Osobné údaje pre tohto správcu spracúvajú tiež
spracovatelia:
a. Poskytovateľom služby Webareal, prevádzkovanej spoločnosťou Bohemiasoft
s.r.o., sídlom Rudolfovská tř. 247/85, 370 01, České Budějovice, ČR
b. Správca serveru – WebHouse, s.r.o., Paulínska 20, 917 01 Trnava
c. Dopravca - Slovak Parcel Service s.r.o., Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri
Dunaji
d. Dopravca - Zásielkovňa s.r.o., Kopčianska 3954/39, Bratislava 851 01, IČO
48136999 DIČ"2120099014
Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

5. Správca nemá osobu tzv. poverenca. Správcu je možné kontaktovať na
emailovej adrese info@najlacnejsiepredeti.sk

6. Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky
www.krajinahraciek.sk, používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu
použité na účely:
o
· merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík
týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových
stránkach
· základné funkčnosti webových stránok.
o Zber cookies na účely uvedené vyššie môže byť považované za
spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe
zákonného dôvodu - oprávneného záujmu správcu, a umožňuje ho čl. 6 ods.
1 písm. f) Nariadenia.
o Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje
zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný buď
nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti
takémuto zberu na základe oprávneného záujmu správcu námietku podľa čl.
21 Nariadenia, ktorá je dostupná v dolnej časti webových stránok. Vaša
námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre
funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre
fungovanie webu.
o Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies
nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom
prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.
o Cookies, ktoré sa zberajú za účelom merania návštevnosti webu a
vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na
webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe,
ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.
o Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi:
· Poskytovateľom služby Google Analytics, prevádzkovanej
spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain
View, CA 94043, USA

7. Prosíme vezmite na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:
· zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných oznámení
· vzniesť námietku proti spracovaniu na základe oprávneného záujmu
správcu
· požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
· vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať,
opraviť alebo požadovať obmedzenie spracovania
· požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, vymazanie
vykonáme, pokiaľ to nebude v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo
oprávnenými záujmami správcu
· na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie
na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy
· požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
· na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva boli podľa
Nariadenia porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v
rozpore s týmto Nariadením
· podať sťažnosť na Úrade pre ochranu osobných údajov.

8. Náš internetový obchod nie je určený pre deti mladšie ako 16-rokov. Osoba
mladšia ako 16-rokov môže náš internetový obchod používať iba, ak na to udelí
súhlas jeho zákonný zástupca (rodič, alebo poručník).

9. Predávajúci pri spracovaní osobných údajov postupuje v zmysle Zákona č.
122/2013 o ochrane osobných údajov a spracúva iba osobné údaje nevyhnutné na
uzavretie spotrebiteľskej zmluvy. Účelom spracovania osobných údajov je ich
využitie na plnenie spotrebiteľskej zmluvy, ktorú predávajúci uzatvára s kupujúcim
vytvorením objednávky v tomto internetovom obchode.

NAJPRED s.r.o.
Horné Motešice 278
913 26 Motešice
IČO: 46 852 450
IČ DPH: SK2023610655, DIČ: SK2023610655

ODdjZ